Speeltuin De Kievit

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

telefoon: 010 511 38 69

Wilgenlaan 5

2651 TA Berkel & Rodenrijs

Wil jij ook werken in één van de mooiste en leukste speeltuinen van Zuid-Holland?

Speeltuin De Kievit is een speeltuin met een grote speelweide met veel speeltoestellen, 2 zwembaden, een waterspeelplaats en een kleine kinderboerderij. Alle kinderen zijn welkom, maar kinderen van 0-12 jaar zijn de belangrijkste doelgroep van De Kievit. Het speeltuinseizoen start begin april en eindigt begin oktober. Ook in de wintermaanden vinden er diverse activiteiten plaats, zoals een kook- en knutselclub, Halloween, de Sint Maarten optocht, kinderbingo, het Sinterklaasfeest en de kerstbomenverkoop.

 Speeltuin De Kievit is per direct op zoek naar een Speeltuinleid(st)er.

Functie omschrijving:

In deze zeer afwisselende functie ben je onder andere (mede) verantwoordelijk voor het openen en sluiten van de speeltuin, toezicht houden op en schoonhouden van de tuin en de zwembaden, uitvoeren van verplichte metingen van de zwembaden, verkoop van snoep, drank en ijs vanuit de winkel en het bijhouden van de voorraden hiervan.

Het voeren van administratieve werkzaamheden zoals het bijhouden van de website, het opstellen van een nieuwsbrief en informatieboekje behoren ook tot de werkzaamheden. Verder stuur je de aanwezige vrijwilligers aan en geef je bij toerbeurt leiding aan de activiteiten die georganiseerd worden.

Natuurlijk doe je dat niet alleen. Het team bestaat uit vier speeltuinleiders. Daarnaast is er een grote groep vrijwilligers die helpt met allerlei taken en activiteiten. De speeltuinleiders maken met een aantal vrijwilligers deel uit van de activiteitencommissie.

Functie eisen:

Voor deze functie is het uiteraard belangrijk dat je goed kan omgaan met kinderen en volwassenen. Je bent stressbestendig, kan goed prioriteiten stellen, flexibel, proactief, creatief en klantgericht. Je beschikt over een goede kennis van Word/Windows en kan je goed met een computer overweg. Winkelervaring zoals kassawerkzaamheden en goed kunnen hoofdrekenen is een pre.

Je bent in het bezit van een EHBO diploma of bereid deze te halen en je bent verplicht de herhalingslessen te volgen

De werkuren worden in overleg vastgelegd in een rooster. In de maanden dat de speeltuin open is werk je gemiddeld 28 uur per week en in de wintermaanden als de speeltuin gesloten is gemiddeld 10 uur per week. Speeltuin De Kievit is tijdens de opening zeven dagen per week geopend, je zal tijdens deze maanden dus ook in de weekenden werken.

Salarisindicatie fulltime (40 uur) bruto tussen € 1.775,- en € 1.900,-

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Gerty Venekamp (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-50807356)

Als je wilt solliciteren stuur dan uiterlijk 5 maart 2020 je CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. Gerty Venekamp.

Wil je meer weten over de speeltuin, kijk dan op www.speeltuindekievit.nl

Openingstijden

Speelseizoen
Van 1e zaterdag in april
t/m 1e zaterdag in oktober
is de speeltuin dagelijks
geopend.

De speeltuin is gesloten,
4 april 2020 gaat de tuin
weer open. Kijk in
de agenda voor
winteractiviteiten.

Openingstijden in speelseizoen
Weekdagen 
10u - 17.30u
Weekends en feestdagen
11u - 17.30u

Impressie

 • geitjes.jpg
 • geitjes2.jpg
 • geitjes3.jpg
 • geitjes4.jpg
 • geitjes5.jpg
 • schip.jpg
 • schommel.jpg
 • schommel2.jpg
 • schoolreisjes.gif
 • speeltoestel1.jpg
 • speeltoestel2.jpg
 • trampoline.jpg
 • verjaardagsfeestje.gif
 • zandbak.jpg

Volg ons op...

Ben je helemaal online en wil je De Kievit overal volgen? Druk dan op de knop om naar onze Twitter / Facebook pagina's te gaan.

"Like" en deel je ons meteen?

 
 

Facebook