Vacature zwembad- en speeltuintoezicht

Wil jij deze zomer werken in één van de mooiste en leukste speeltuin van Zuid-Holland?

Wij zijn op zoek naar oproepkrachten voor een hele leuke baan als zwembad- en speeltuintoezicht voor de periode 1 juni tot 31 augustus.

Je krijgt een goed salaris in een hele leuke werkomgeving met blije mensen en in een, hopelijk, zonnige omgeving

Als oproepkracht ben je verantwoordelijk voor het toezicht houden bij de zwembaden en/of de speeltuin. Dit doe je uiteraard niet alleen, je werkt samen in een team met de speeltuinleidsters, vrijwilligers of toezichthouders. Het is een hele leuke baan waarin je best veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheid hebt. Altijd met toezicht en steun van de leidsters.

Voor deze functie is het belangrijk dat je het leuk vindt om met mensen om te gaan en mensen op de zwembadregels durft te wijzen wanneer dat nodig is, je proactief bent en goed kunt omgaan met kinderen. Je kan op drukke momenten goed het overzicht bewaken om te zorgen dat alle kinderen veilig van het zwembad en de speeltuin gebruik kunnen maken. Je hebt best wel wat verantwoordelijkheid samen met de leidsters, daarom is de minimum leeftijd 17 jaar.

De speeltuin is 7 dagen per week geopend, dit betekent dat je ook tijdens weekenden in overleg ingeroosterd in kan worden.

De zwembaden zijn open vanaf zaterdag 1 juni t/m 31 augustus.

Op woensdagavond 15 mei om 19.00 is er een voorlichtings- en sollicitatie avond en tijdens deze bijeenkomst gaan we in overleg met jou het rooster voor het gehele seizoen vaststellen. Het is daarom belangrijk dat je weet wanneer je zelf met vakantie gaat.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met personeel@speeltuindekievit.nl of via 06-28625912 – Joke Kooimans.

Als je wilt solliciteren stuur dan uiterlijk 14 mei 2024 je CV, motivatie naar personeel@speeltuindekievit.nl