Nieuwsberichten

Onze papiercontainer is weg!

Per 25 maart 2024 is de papiercontainer weggehaald. Deze komt helaas niet meer terug.Het is hierdoor niet meer mogelijk om papier en karton bij de Kievit in te leveren.Er mag ook geen papier / karton meer over het hek worden neergezet.

Lees meer

NL Doet!

Geef je op via onderstaande link en help mee.https://www.nldoet.nl/activiteit/handen-uit-de-mouwen-voor-een-mooie-speeltuin

Lees meer

Prikkelarme Silent Disco

Omdat wij vinden dat iedereen een feestje verdiend, organiseren we een Silent disco voor kinderen met een prikkelverwerkings stoornis. Kinderen die behoefte hebben aan minder drukte en wat meer mogelijkheid tot rust zijn welkom op onze prikkelarme silent disco....

Lees meer

Kook en Knutsel club

Update 15-01-2024:Wat leuk dat er zoveel belangstelling is voor de kook en knutsel club.Daardoor zitten we helemaal vol en kunnen we geen aanmeldingen meer aannemen.

Lees meer

Sluitfeest

Gratis entree op onze laatste speeldag van het jaar!Speeltuin is op van 11:00 uur tot 17:30 uur.Sluitfeest met rommelmarkt, spelletjes en popcorn vanaf 11:00 uur tot 16:00 uur.Opbrengsten behoeve van de Speeltuin.

Lees meer